dimecres, 21 d’octubre del 2020

Les meses sectorials on no es negocia res

El Departament convoca tard i malament les meses sectorials perquè els convé aprovar una sèrie de resolucions per poder publicar-les en propers dies.

A les últimes meses el Departament es presenta amb poca voluntat de negociar cap tema i en ocasions amb poca voluntat d'escoltar.

Com hauria de ser una reunió de treball? - Marketing per tu 

Les organitzacions sindicals presents semblen estar de purs espectadors. La reunió del dia 14 d'octube no va arribar a cap acord i la continuació de la mateixa que es desenvoluparà el dia 20 tampoc té millors espectatives.

La Plataforma unitària a la que FEUSOC està afegida: - ràtios, + personal i + seguretat

hauria de ser la guia de pressió i negociació.

Altres punts a tractar haurien de ser: el tractament del personal vulnerable, acabant amb la desinformació i incertesa i concedint les IT necessàries, la regulació de la fase de funcionariat en pràctiques o la del curs d'iniciació al personal interí, així com el cobrament de les tutories per tot el personal amb aquest càrrec i  la regulació del teletreball en casos de confinament.

Esperem que el Departament faci la seva feina i acabi regulant normes clares en benefici dels treballadors i treballadores dels centres educatius.

Nosaltres estarem pendents i respondrem denunciant i exigint les millores que siguin necesàries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada