dijous, 19 de novembre del 2020

NOVETATS IMPORTANTS DE LA MESA SECTORIAL DEL 18/11/2020


A la mesa negociadora sectorial d'ahir dia 18 de novembre no es va arribar a cap acord sobre el document sobre TELETREBALL DOCENT que recull les instruccions al respecte, però sí que es va avançar en altres temes importants.

Avaluació interins novells: Es rectificarà l'exempció de l'obligatorietat de realitzar el curs d'iniciació a la docència destinat als interins/es novells/es. 

Així doncs seran exempts/es els docents amb dotze mesos o més en ensenyaments reglats en els darrers tres cursos escolars tant a centres públics, públics de fora de Catalunya,  com centres privats.

Nova oferta d’ocupació pública per al 2020: Es preveu que el Departament ofertarà un total de 3.152 places: 1.796 places per a l’estabilització i consolidació de funcionaris de cossos docents i 1.356 places per taxa de reposició de 2019. Esperem que aquesta resolució és publiqui entre finals i començaments d'any i es realitzin les proves d'opisicions cap a finals de curs, si la pandèmia ho permet. 

Reactivació de les oposicions de secundària: Sembla molt probable que es reactivin les oposicions de secundària el proper mes de desembre. El Departament s'ha compromés a notificar la data amb deu dies d'antelació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada