dimarts, 19 de gener del 2021

DAVANT LES INJUSTÍCIES, USOC RESPON AMB LLUITA

Els dies previs a l'inici de les vacances de Nadal, el Departament d'Educació ha tornat a tractar injustament al personal substitut que, en aquest cas, cobreix al personal titular vulnerable per COVID.

Els titulars vulnerables van rebre un avís dient que si els seus metges de capçalera no els tramitaven la baixa haurien d'incorporar-se el mes de gener als centres educatius. Aquest fet va provocar que, de forma fulminant i sense consulta a la mesa negociadora del sector ni a la resta de sindicats, el mateix Departament notifiqués al personal substitut que cessava el seu nomenament per les festes nadalenques i que en tot cas, es renovaria el nomenament pel gener.

Aquesta maniobra és del tot intolerable ja que:

- el personal vulnerable es troba de nou indefens davant les imposicions de les administracions i entitats sanitàries.

- el maltractat personal substitut NO COBRARÀ aquest dies i restarà a l'espera del nou nomenament, si es produeix.

Per tal d'estalviar uns diners, de nou, l'administració carrega contra els treballadors/es més vulnerables com el pitjor dels empresaris.

La Federació d'Ensenyament de la USOC no pot admetre aquest tipus de maniobres que vulneren els drets elementals de qualsevol treballador/a i ho DENUNCIA.

Per si això fos poc, encara està per aclarir-se si els tutors/es dels grups duplicats o triplicats per raons de redistribució de l'alumnat, com a mesura anti-covid, podran o no cobrar el càrrec.

USOC ha presentat una sol·licitud - reclamació al Departament d'Educació per tal que aquest pagament es faci immediatament i amb caràcter retroactiu.

Com veieu, davant les injustícies, la USOC respon amb lluita i defensa dels interessos i drets dels treballadors i treballadores d'ensenyament.

FES-NOS CONFIANÇA! DONA EL PAS! 

AFILIA'T A L'USOC!


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada