dimecres, 24 de febrer del 2021

A VOLTES AMB ELS ORDINADORS, LES MASCARETES TRANSPARENTS I LA VENTILACIÓ

A mitjans del mes de juliol el Conseller Sr. Bargalló sortia en roda de premsa anunciant la dotació de 300.000 ordinadors per a l'alumnat de secundària i batxillerat i 85.000 pels docents, a més de les dotacions de connectivitat.

Ja ens va semblar que era una aposta temerària si es pretenia arribar a temps per a l'inici del curs escolar.

Efectivament, aquesta mesura "estrella" està lluny de ser realitat. És a dir, ha passat ja gairebé mig curs i l'educació no presencial o híbrida, està a l'aire, augmentant encara més la bretxa digital. A més, molts docents han de mantenir, encara ara, amb les seves dotacions particulars, aquesta nova manera d'estar en contacte amb l'alumnat.

A la FEUSOC reclamem la urgència del lliurament de les dotacions promeses i el compliment de les mesures acordades.


Pel que fa a les mascaretes transparents, imprescindibles per a l'alumnat i professorat amb dificultats d'audició i per als que s'inicien en la lectoescriptura; a hores d'ara les escoles no en disposen, tot i la promesa que arribarien aviat.  

 

A la Federació d'Ensenyament de la USOC reclamem també l'arribada immediata d'aquest material, juntament amb més mascaretes FP2 i gel desinfectant als centres, ja que les dotacions enviades són clarament insuficients.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada