divendres, 26 de febrer del 2021

FEUSOC DONA SUPORT ALS/A LES TEEI i TIS

 A VOLTES AMB LES OPOSICIONS TEEI i TIS

L’acord de Govern 48/2017, de 18 d’abril del 2017 va convocar 380 places de la categoria TEEI, i per l’altra banda, s’oferiran 376 places més de TEEI i 73 de la categoria TIS per l’acord de Govern 156/2018, de 20 desembre de 2018. Aquestes últimes són les anomenades places PESCO (oferta d’ocupació pública parcial a l’estabilització i consolidació de l’ocupació temporal del personal al servei de l’Administració). Un total de 756 places per a les TEEI i 73 TIS.

Amb data tres de juliol de 2020, el Departament d’ Educació va fer pública la convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir  aquestes 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil.

A la Federació d'Ensenyament de la USOC considerem que aquesta barreja de places no fa justícia al personal que des de fa molts anys està treballant de manera exemplar als centres. La convocatòria de places PESCO hauria de servir per consolidar realment els i les TEI que ja estan treballant als centres públics, mentre que la convocatòria d’oferta pública d’ocupació hauria de donar entrada a nous professionals sense experiència.

FEUSOC DEMANA VIES D'ACCÉS SEPARADES. 

CAL UN SISTEMA QUE GARANTEIXI LA CONSOLIDACIÓ DELS LLOCS DE TREBALL ACTUALS.

El procés estava aturat per les impugnacions presentades reclamant la nul·litat de la convocatòria. Una convocatòria que obliga a memoritzar en comptes de valorar l'experiència i professionalitat demostrada.

Avui dia 26 de febrer, el Departament ha publicat al DOGC la RESOLUCIÓ EDU/495/2021, de 8 de febrer, per la qual s'aixeca la suspensió del termini per aprovar i publicar la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses de la convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020), per la qual cosa es torna a activar el procés. 

Les persones aspirants disposen d'un termini de deu dies per esmenar els defectes de la seva sol·licitud o per complementar la documentació que correspongui mitjançant Petició Genèrica en el Registre general electrònic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya

https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Peticio-generica

FEUSOC EXIGEIX:  

PROU INTERINITAT!   

PROU PRECARIETAT LABORAL!

ESTABILITAT I CONSOLIDACIÓ ESTRUCTURAL 

DEL LLOCS DE TREBALL, ARA!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada