divendres, 5 de març del 2021

GREUS INCIDÈNCIES ALS LLISTATS DEL CONCURS DE TRASLLATS PROVISIONALS DE SECUNDÀRIA

A resultes de les visites freqüents que els nostres delegats/des fan als centres, FEUSOC ha detectat que hi ha greus incidències a les llistes d’adjudicacions provisionals de secundària publicades pel Departament del Concurs de trasllats. Pel que ens han referit afiliats/des i simpatitzants, no s'han adjudicat places a la Comunitat Valenciana provinents de Catalunya. Aquestes places s'han adjudicat provisionalment a persones amb menys puntuació que els sol·licitants de Catalunya, provinents d'altres CCAA. 

Habitualment són molts/es les sol·licituds de docents a Catalunya que opten per anar al País Valencià i per això sorprèn que no s'hagi adjudicat cap o poquíssimes places. Sembla que aquest error no s'ha produït amb altres CCAA.

De forma immediata, la Federació d'Ensenyament de la USOC ha presentat una reclamació al Departament per saber-ne les causes i ha exigit, en el cas de reconèixer l'errada informàtica, la retirada de les llistes publicades i la nova corresponent valoració.

FEUSOC restarà pendent de la resposta del Departament, informarem als sol·licitants afectats tant bon punt es produeixi i es reserva l'opció d'altres accions, si fos necessari.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada