dimecres, 19 de gener del 2022

Carbasses pel nul interès negociador del Departament

Les Meses Sectorials de Negociació són els espais on els representants dels treballadors/es del sector de l'Educació s'asseuen amb els representants de l'Administració i negocien les directrius i futures Resolucions que afecten al col·lectiu.

D'un temps ençà, el Departament només imposa els seus criteris i es tanca a qualsevol negociació. D'aquesta manera es tiren endavant i pel dret, Decrets i Resolucions que menystenen i resten drets als treballadors/es.

A la Federació d'Ensenyament de la USOC creiem que les forces sindicals presents a la Mesa no acaben de pressionar com a negociadores i per això busquem formar-ne part, augmentant la nostra representació a les properes eleccions sindicals, de manera que poguem canviar el guió i aconseguir les millores necesàries i tan reclamades pel personal educatiu.

A la FEUSOC no permetrem, si aconsegueix la confiança necessària i formem part de la mesa, que les reunions es converteixin en un monòleg per part del Departament. 

Caldrà forçar a que l'Administració canvií la seva estratègia i que el Conseller (que en el seu primer discurs parlava de diàleg) s'avingui, sense excuses, a executar el retorn dels drets perduts dels treballadors/es de l'educació i a iniciar una negociació real sobre les millores de les condicions laborals del professorat que ha patit les duríssimes retallades dels darrers anys i una pandèmia a l'aula amb les exigències i desgast que això ha comportat.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada