dimarts, 8 de febrer del 2022

"COSES" QUE SEGUEIXEN SENSE FUNCIONAR!

Un cop més, demanem  al Conseller d'Educació, Sr. González Cambray la solució a uns problemes que ja venen durant massa temps i que continuen sense resoldre.

La Federació d'Ensenyament de la USOC ve assenyalant aquests problemes de forma reiterada des de fa molt de temps i exigint a l'administració que hi posi remei, però aquesta, no seu a negociar amb els representants dels treballadors.

Per una part tenim la manca d'estabilitat del personal interí, que difícilment es resoldrà amb el nou Reial Decret, ja que aquest estabilitza les places vacants, no a les persones (cal recordar que la FEUSOC va fer unes propostes d'estabilització del personal interí molt interessants i viables). Sumem-hi la nul·la transparència amb la designació de vacants perfilades als centres per mitjà d'entrevistes i la falta de reconeixement i cobrament dels càrrecs pels interins i substituts.

Per l'altra ens trobem amb l'escassa promoció de places i la precarietat del personal laboral de suport (TEI, TIS, EEE...) que tant necessiten els centres educatius.

També tenim la falta de reconeixement del servei 7 dies x 24 hores que es veuen obligats a fer les direccions dels centres (especialment pel traçacovid)...

O l'última actuació del Departament amb la retallada de personal i recursos a centres complexes pel canvi de catàleg que l'administració ha decidit unilateralment.

Són tantes "coses" que no funcionen...!

I el Departament segueix sense seure's, negociar ni valorar realment als seus treballadors/es. 

Molt bones paraules i agraïments davant els mitjans de comunicació, però zero realitats.

Com sabeu, la FEUSOC forma part de la Plataforma unitària sindical, que exigeix la reversió de les retallades que patim al sector des del 2012. Malauradament, tot i les mobilitzacions, reunions amb grups parlamentaris, meses, etc. realitzades, al pressupost de la Generalitat per al 2022 no es contempla cap mesura de retorn dels drets perduts. És obvi que hi ha manca de voluntat política de reconeixement als professionals de l'educació.

LA FEUSOC CONTINUARÀ LLUITANT AMB DETERMINACIÓ PER REVERTIR AQUESTES RETALLADES QUE PATIM DES DE FA MÉS DE 10 ANYS.

PROU DE MENYSTENIR ALS PROFESSIONALS DE L'EDUCACIÓ.

SR. CONSELLER FACI QUE LES "COSES" MILLORIN, JA!

VOLEM LA INVERSIÓ EN EDUCACIÓ DEL 6% DEL PIB COM MANA LA LEC!


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada