dijous, 15 de desembre del 2022

DESCONCERT TOTAL AMB ELS NOMENAMENTS TELEMÀTICS

 

Els nomenaments telemàtics dels dies 12 i 14 de desembre han estat un autèntic embolic. Els "problemes informàtics" que han succeït, segons el Departament han provocat el desconcert dels docents i en moltes ocasions una justificada indignació. Un  punt més per argumentar el cansament i desencís d'un col·lectiu maltractat contínuament per l'administració.

El Departament d’Educació ens ha informat que, aquesta vegada, ha resultat ser un "problema amb l’algoritme informàtic” que adjudica els nomenaments a les persones interines. Diuen que no s'ha valorat, per nomenar a les persones que han de cobrir la reducció de l’hora lectiva, a les persones disponibles a dia 1 de gener i amb nomenament vigent.

Es van fer nomenaments i els han hagut d'anul·lar amb el desconcert i indefensió de les persones afectades.

El Departament ens ha informat, a corre cuita, que el dia 15 de desembre faran nomenaments telemàtics per substitucions i el dia 16 per les vacants de l'hora lectiva (unes 800 places).

Tornen a perjudicar a les persones que tenen nomenament vigent que no podran optar a vacant, deixant fora les persones que, amb nomenament vigent, estaran disponibles amb seguretat el dia 1 de gener i podrien optar a obtenir una vacant.

La gestió dels nomenaments d'aquest dies ha estat nefasta i paguen els mateixos de sempre: el personal interí. 

Si a això sumem que moltes persones amb substitució deixaran de cobrar, un any més, les festes de Nadal, per canvis del motiu de la baixa de la titular durant les festes, per les interrupcions del permís per naixement de fill/a, per les altes mèdiques, i altres, veiem com tracta el Departament al seu personal, que no oblidem, soluciona els problemes de l'administració i als centres ja que estan sempre disponibles quan se'ls necessita. L’adjudicació de les vacants era una oportunitat per a totes aquestes persones i s’ha perdut.

La USOC es solidaritza amb el personal substitut i interí i ha presentat les reclamacions i queixes pertinents a les reunions amb el Departament d'Educació.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada