dijous, 5 de novembre del 2020

DESGAVELL A LES OPOSICIONS DE SECUNDÀRIA

Tot i els advertiments del nostre sindicat, lamentablement el Departament va tirar endavant el procés d'oposicions de secundària a inici del pitjor curs de la història (en temes d'incidències).

Amb més penes que glòria es va realitzar la primera fase (presentació i defensa de la programació i UD), tot i que a dia d'avui encara queda algun tribunal sense acabar les presentacions per tenir casos covid entre els opositors, fet que ha retardat també la publicació de les notes.

Ja no parlem de la falta de criteris unificats dels tribunals que valoren cadascú a la seva manera les presentacions i les defenses. Hi hauria molt que parlar d'aquest tema i del fet que les reclamacions es presenten només amb dos dies i que es resolen pel mateix tribunal que t'ha avaluat (sense la possibilitat d'una segona opinió o valoració). Més enllà només queda el recurs d'alçada que si es resolt favorablement, ja és massa tard i sense efectes retroactius.

Insistirem però en l'ajornament sense data de la segona fase. És a dir, afegim al patiment dels opositors, amb les seves càrregues personals i professionals, la de tirar endavant un procés sempre estressant com és la d'una oposició.

La FEUSOC ja va manifestar durant el primer confinament que aquestes oposicions s'haurien d'haver realitzat el juny de 2021 (com a la majoria de CCAA), però l'administració catalana va voler tirar endavant tant sí com no.

Ara exigim responsabilitats, i per tant reclamem:

QUE EL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ RECONEGUI ELS SEUS ERRORS I ES DISCULPI DAVANT ELS OPOSITORS/ES.

·     QUE ASSUMEIXI LA SEVA RESPONSABILITAT DAVANT LES DECISSIONS PRESES EN CONTRA DEL PARER DE LA USOC.

     ARA TOCA QUE ASSUMEIXIN RESPONSABILITATS!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada