dimecres, 4 de novembre del 2020

RESOLUCIONS RECENTS DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ

 Molt recentment s'han publicat al DOGC tres resolucions que desenvolupen:

  • La regulació de la fase de pràctiques dels funcionaris novells que acaben d'aprovar les oposicions i s'han incorporat als seus centres.
  • Les instruccions per al curs d'iniciació per als interins nomenats per tot un curs escolar.
  • Les instruccions per al personal interí i substitut  que ha de realitzar la prova inicial a partir de la seva primera incorporació a la docència.
  • Les instruccions per al Concurs de trasllats dirigit als funcionaris en pràctiques que no tenen plaça definitiva i pels funcionaris amb plaça que vulguin canviar de centre.
Aviat estaran disponibles les corresponents circulars informatives pels afiliats/des al web feusoc.cat , però si algú necessita informació de manera urgent pot posar-se en contacte amb el seu delegat de zona o amb el mateix sindicat (ense.public@feusoc.cat) i us adreçaran al contacte més proper.

També està prevista una reunió telemàtica oberta als afiliats/des (aquests podran convidar a una persona a la trobada) on s'informarà de com els afecta aquestes resolucions i com fer els tràmits corresponents.
 Google Meet, la alternativa profesional a Hangouts, amplía hasta 100 el  número de personas que pueden estar en una videollamada

LA TROBADA TELEMÀTICA SERÀ EL 

DIMARTS DIA 10 DE NOVEMBRE A LES 18 HORES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada