dimarts, 3 de novembre del 2020

LA INCOMPETÈNCIA TÉ UN LÍMIT... EXIGIM SOLUCIONS

El cas de les persones contractades pel Departament com a Educadores d'educació especial i que han estat acomiadades als pocs dies amb l'argument: "no haver superat el període de prova" demostra un cop més la incompetència del Departament i el poc tacte i mínim respecte pels treballadors i treballadores que es dediquen a l'educació.

Vagi per endavant que el mateix Departament hauria d'haver contrastat les titulacions i els requisits dels llocs de treball abans de la contractació. Davant d'aquesta negligència no pot ara acomiadar uns treballadors/es que estaven fent un excel·lent servei als centres educatius, molt necessari, tot sigui dit.

El Programa Èxit de suport educatiu continua funcionant en línia per  avançar en la igualtat d'oportunitats

FEUSOC no es pot quedar al marge d'aquesta acció i exigeix RESPONSABILITATS I SOLUCIONS PER A AQUEST PERSONAL.

SENSE SER RESPONSABLES D'AQUESTA ERRADA, ELS TREBALLADORS/ES NO PODEN QUEDAR EXCLOSOS DE LA BORSA (que seria efectiu si fos real el motiu expressat per l'acomiadament).

Per això demanem una sortida justa i respectuosa a aquests treballadors/es.

Per altra banda, els centres necessiten aquests recursos humans i és per això que demanem que es regulin els requisits i les titulacions de manera que es puguin cobrir immediatament aquests llocs de treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada