dilluns, 11 de gener del 2021

DAVANT EL CESSAMENT DEL NOMENAMENT DEL PERSONAL SUBSTITUT DURANT EL NADAL

El mes passat ens va arribar des de l'afiliació al nostre sindicat la notícia de la finalització del contracte de substitució a personal vulnerable, en data 22 de desembre. La Federació d'Ensenyament de la USOC va fer les indagacions oportunes i vam demanar al Departament resposta a aquestes greus situacions.

El personal vulnerable que estava en permís per deure inexcusable, ja sigui per retards amb els tràmits de l'ICAM o bé per dificultats a obtenir les baixes mèdiques dels respectius metges va rebre comunicats del Departament on deia que s'havia d'incorporar als centres el dia 11 de gener. 

És això de rebut? 

De cop han deixat de ser vulnerables?

Al mateix temps el personal substitut que els cobria va rebre un altre comunicat on els informaven del cessament del nomenament un cop finalitzat el trimestre, de manera que es quedaven sense cobrar les vacances de Nadal. Això sí, se'ls deia que probablement serien de nou contractats a l'inici del segon trimestre. 

Quina mala passada, un cop més, a aquest col·lectiu!

A la FEUSOC lamentem aquestes actuacions del Departament i EXIGIM la revocació dels cessaments de forma immediata, el cobrament de les vacances per part del personal substitut, el reconeixement de l'antiguitat d'aquest dies i la tramitació urgent de les IT al personal vulnerable.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada